Glasul sangelui

Timisoara e binecuvanta de fratii Karamyan. In meciul cu Iasi cei doi au confirmat forma excelenta in care se afla de cateva etape bune.

Fratele mai vitregit, Arman, si-a adjudecat prin forma sa locul de titular in atacul Politehnicii. Purtat pe la echipe mai mult datorita fratelui sau acesta a dovedit ca e mai mult decat un accesoriu al familiei. Forma sa poate insemna o surpriza pentru cei care nu stiu ca acesta are in palmares titlul de golgeter al campionatului, in vremea cand juca la Pyunik Erevan marcand peste 30 de goluri.

Din pacate accidentarea din meciul cu Poli Iasi l-ar putea tine o vreme departe de gazon, dar golurile sale il recomanda pentru titularizare alaturi de fratele sau titular incontestabil.



Gigel Bucur isi continua evolutiile cu care ne-a obisnuit si ajunge pentru prima data de cand se afla la Poli pe fotoliul de lider al golgeterilor din Liga 1, trofeu pe care l-a castigat in vremea cand evolua pentru Sportul Studentesc.

Universitatea Craiova ii are pe fratii Costea, Timisoara pe Karamyeni iata ca fotbalul devine o afacere de “familie”, o altfel de familie decat cea cu care ne-am obisnuit pana astazi, una pe teren cu care nu poate rivaliza cea de pe holurile federatiei.
Mai nouă Mai veche