Stripperii invadează România

În luna martie a devenit o tradiţie sa mergi la striptease. O sumedenie de trupe de “balet” formate din diferiti băieţi cu muşchi încearcă să impresioneze femeile cu mişcările ţâţelor şi cu privirile lor gingaşe care ascund mesaje gen: “bagă suta de euro la chiloţei!” .

Pe lângă mioritica trupă Flamingo Boys, luna aceasta ne încântă şi băieţii de la Chippendales. Pe ei îi ştim deja, au mai fost în România. I-am văzut zilele trecute la Teo în emisiune dar se descurcau cam greu cu sincronul băieţii. În rest, aveau ceva pătrăţele.

Alţi tipi din aştia cu funduleţe ferme formează o trupă numită Loco Boys, care sunt spanioli. Poate au mai venit în România şi nu am auzit eu de ei…deşi înclin să cred că sunt pentru prima dată la noi.



Iată ce ne promit ei!

“La spectacolul “Male Striptease Show with Loco Boys”, dansatorii au anuntat ca vor face striptease integral, asa ca show-ul este interzis minorelor si barbatilor!

Daca nu te-am convins, iti spunem ca cei opt Loco Boys sunt dansatori profesionisti si ca au castigat cele mai mari concursuri de striptease din lume. Spectacolul pe care-l vor prezenta la Bucuresti va imbina numere de magie si numere clasice (gen “Fantoma de la Opera”) cu o coregrafie inedita, realizata de Alex de Marco.”

Uau, Fantoma şi Opera! Cine-i fantoma şi cine-i opera?

Un dansator din ăsta de striptease este şi Hamude care are şi profil de hi5, mânca-l-ar mămica pe el. Şi ce chiloţei roşii are! Uh!!!

Pe el l-am cunoscut (ca să mă exprim aşa) fiind difuzat des la Poveştiri adevărate în timp ce dansează la bară, face baie în piscină, aleargă pe bandă la sală, îşi arată tatuajele ascunse şi mai şi vorbeşte păpuşelul. Bine, la partea asta recunosc că nu am dat mute şi că m-am distrat teribil ascultând prinţişorul descriind femeia visurilor lui.

Cică să nu fie mai mică ca el . Deci fetelor care nu sunteţi mai mici ca Hamude, căutaţi-l!

Aaa, şi am mai observat ceva drăguţ la el. Are botic din ăla ca duduile alea împăiate în buze. Da da, le ţine aşa la vedere şi le mai mişcă din când în când.

P.S. M-aş duce o dată să mă distrez prinvind nişte păpuşei din aştia.
Mai nouă Mai veche