Pensulele de make-up: un must pentru pasionatele de machiaj

Machiajul a evoluat foarte mult de-a lungul timpului, asa ca am ajuns sa beneficiem de tot felul de produse care ne ajuta sa creem look-uri perfecte. Pe langa produsele profesionale pe care le gasesti atat in magazine cat si online, ustensilele si accesoriile te ajuta sa ai tot timpul un machiaj reusit.

Daca esti in cautare de produse noi pe care sa le testezi, trebuie sa incerci gama de make-up Cupio. Vei gasi orice ai nevoie, de la pensule, accesorii pentru make-up, baze de machiaj, farduri pentru ochi si orice alte produse necesare pentru a-ti dezvolta pasiunea pentru frumusete.


Acum ca am vorbit despre make-up in general a venit timpul sa ne concentram asupra subiectului principal: pensulele pentru machiaj. Indiferent daca esti incepatoare si abia acum descoperi tainele machiajului sau vrei sa castigi din pasiunea ta pentru make-up, un lucru e cert: pensulele nu trebuie sa lipseasca din colectia ta. Ele te ajuta sa aplici orice produs mai usor si datorita lor nu mai e nevoie  sa iti atingi tenul cu mana.

Pentru a-ti fi mai usor sa le alegi pe cele potrivite pentru tine, am facut o lista cu cateva tipuri de pensule care nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de make-up.

Pensula de fond de ten nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de produse si accesorii. Stim ca cele mai multe fete folosesc degetele pentru a-si aplica fondul de ten sau alte tipuri de produse cremoase pe fata, dar pensula este cea mai indicata, alaturi de bureteii speciali pentru fond de ten. In primul rand, folosind o pensula speciala o sa ai o acoperire mai mare, iar fondul de ten va ramane pe fata ta, nu pe degetele tale.

Pensulele pentru pudra/blush/contouring

Cele de mai sus trebuie sa fie foarte pufoase si din par de calitate, fie ca vorbim despre par natural sau artificial. Un lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca cele din par natural absorb mai mult produs, fie ca vorbim de pudra compacta, fond de ten sau orice altceva. O sa gasesti multe tipuri de pensule pe care le poti folosi pentru a aplica produsele pudrate, dar cel mai important este sa le folosesti pe cele care iti plac cel mai mult si cu care fata ta se simte bine.

Daca ai o cariera in domeniul frumusetii si esti make-up artist sau vrei sa devii unul, testeaza pensule make-up profesionale Cupio. Alege un set cu pensule care sa iti foloseasca pentru un machiaj complet si sa te ajute sa iti dezvolti creativitatea si tehnica in acelasi timp. Tie ce tip de pensula iti lipseste din colectie?
Mai nouă Mai veche