Romfour, unul din cei mai populari furnizori de servicii de transport!

Faptul ca foarte multi oameni aleg sa lucreze in strainatate, stim deja, la fel si faptul ca tot atat de multi oameni aleg de cele mai multe ori un transport in comun pentru a ajunge la destinatie. De ce? Este simplu: chiar daca timpul petrecut pe drum se contorizeaza in multe ore, chiar zeci de ore, pretul mult mai avantajos al autocarelor in defavoarea avionului isi spune cuvantul tot mai des.

Plecarea in sine in alta tara pentru cautarea unui loc de munca poate fi o cheltuiala destul de mare si foarte multi oameni aleg sa economiseasca cat mai mult. Si se pare ca prima optiune de unde se reduc cheltuielile, este drumul, prin alegerea unor mijloace de transport in comun.


Asta nu inseamna ca nu putem calatori si in conditii confortabile. Tocmai de aceea, daca planuiesti sa muncesti in alta tara, sa iti vizitezi rudele sau pur si simplu sa mergi in concediu si alegi transportul cu autocarul sau microbuzul, este recomandat sa faci mai intai un research al celor mai bune firme.

Daca faci o simpla cautare pentru “transport in strainatate” pe Google, vei vedea ca pe prima pagina va aparea “Romfour- transport international de persoane si colete.” Deviza Romfour este: “cu noi ajungi in siguranta oriunde in Europa. Asiguram si transport auto pe platforma” si esti indemnat sa iti rezervi un loc.

Iata de ce Romfour ar trebui sa fie prima ta alegere:
1). Poti ajunge oriunde in Europa, la preturi avantajoase si corecte;
2). Poti beneficia de o masa gratuita (intotdeauna va fi binevenita la drum lung);
3). Beneficiezi de transport de la adresa la adresa;
4). Iar daca de obicei calatoresti des, atunci devino client fidel Romfour si la 10 calatorii, primesti una gratuita!
Niciodata avantajele nu au fost mai tentante!
Gandeste-te doar la facilitatea de a calatori de la adresa la adresa! Uneori, odata ce ajungi in orasul dorit, taxiul poate fi chiar mai scump pana la destinatia propriu-zisa decat suma achitata firmei de transport international, ceea ce este incredibil iar astfel de situatii trebuiesc evitate.

Astfel, cu Romfour nu doar ca esti luat de la adresa precizata dar esti si lasat la adresa unde trebuie sa ajungi, fara taxe suplimentare sau grija bagajelor!

Beneficiile?

Sunt atat de multe: siguranta financiara, un pret corect pentru calatorie, confortul maxim dat de mijloacele de transport Romfour, posibilitatea de a-ti incarca telefonul, tableta, laptopul, chiar in microbuz sau autocar! Astfel, nu iti vei face griji ca nu vei avea suficienta baterie pentru a tine legatura cu cei dragi.


Daca ti-am atras atentia, atunci trebuie sa vizitezi site-ul Romfour si sa vezi ce oferte ti se potrivesc!
Mai nouă Mai veche