Cum sa impachetezi cele mai frumoase cadouri de Craciun


Craciunul este o sarbatoare, care pe mine ma anima si ma emotioneaza foarte tare.
Pentru ca a venit frigul afara eu deja ma gandesc la Craciun :)
Goana dupa cadouri, impachetarea si oferirea darurilor sunt cateva activitati pe care le poti infaptui cu mare drag si multa grija in fiecare an. 

Sotul, copii, parintii, fratii si prietenii sunt persoanele care se bucura de toata atentia mea in perioada sarbatorilor de iarna. Odata cu pasiunea de a alege si a oferi mici atentii am capatat si o dexteritate aparte in arta de a impacheta cadourile, si doresc sa iti impartasesc cateva trucuri, care sa te ajute si pe tine sa transformi o dimineata de Craciun obisnuita in una memorabila.

1. Ofera daruri potrivite
In primul rand, cadourile oferite trebuie sa placa, sa impresioneze si sa fie semnificante pentru cei dragi. Deci alege daruri potrivite in functie de varsta, sex, caracter. Alege cele mai bune cutii de vin pentru tatal si socrul tau. Opteaza pentru bauturi maturate, sigur vor aprecia gestul. Alege o carte interesanta pentru sora si cumnata. Daca persoanele in cauza sunt la mijlocul vietii vor aprecia teme de dezvoltare personala. Copiilor, este bine sa le oferi darurile pe care si le doresc, sunt cele mai apreciate.

2. Achizitioneaza pungi cadou tematice, te introduc in atmosfera de basm
Mie personal imi plac cadourile frumos impachetate, si am dezvoltat obiceiul de a gasi ambalaje speciale pentru fiecare membru al familiei. Aspectul cadourilor este foarte important, deci aleg cele mai bune ambalaje. In ultimii ani am descoperit avantajele accesoriilor de cadouri Ribox. Sunt foarte variate, potrivite pentru orice tip de cadou. 
Sunt usor de procurat, dintr-un singur loc achizitionez toate accesoriile necesare: panglici, funde, ambalaje de flori, cutii de vin cat si pungi cadou cu imprimeuri de sezon.

3. Nu uita de accesorii
Panglicile, scoci-ul de lipit, foarfeca, capsatorul, ruleta de masurat, creionul de insemnat sunt cateva dintre accesoriile care nu trebuie sa iti lipseasca. Este bine sa le ai la indemana cand incepi sa invelesti obiectele destinate pentru cadouri. Nu uita de cardul de felicitare. In cateva randuri poti asterne cele mai sincere ganduri. Uneori cuvintele scrise sunt mai profunde decat cele rostite.

4. Ambaleaza darurile cand esti relaxata
Ce am observat de-a lungul anilor este faptul ca darurile mele sunt intotdeuna mai aspectuoase daca le impachetez cand sunt linistita si nu sunt presata de timp sau alte evenimente. De obicei ma linistesc colindele traditionale care ma introduc in atmosfera feerica a sarbatorilor. Incearca si tu, poti fi surprinsa de aceasta "tehnica" de impachetare a cadourilor.

5. Personalizeaza cadourile
Personal, ma simt fericita cand imi las amprenta asupra cadourilor pe care le pregatesc. Fundele in mai multe culori, sunt elemente care poarta amprenta personala. Metoda de a crea funde am descoperit-o intr-un tutorial, insa am adaptat-o la stilul meu energic. Stickere-le sunt alte elemente pe care le ador. Cu acestea impodobesc darurile celor mici. Poti sa le incerci si tu, sigura vor crea impresie. Un alt element pe care il folosesc pentru a-mi pune amprenta asupra darurilor de Craciun este cardul de felicitare. Pe acesta, astern intodeauna cateva ganduri scrise din suflet, si il atasez  impreuna cu funda multicolora.
Mai nouă Mai veche