La ordinea zilei

Nu e nimic anormal in faptul ca m-am tuns…singura. Nu-i asa? Nu e nimic in neregula cu faptul ca partea dreapta a “frizurii” mele (daca se mai poate numi asa) e cu 2 centimetri mai scurta decat stanga. Nu este…Repet- NU, este iesit din comun sa te apuce asa dintr-o data sa-ti tai 10-15 centimetri din par…singur. Per total arata ok. En detaille…e bine ca se poate prinde in coada…sa speram ca va creste repede ;)

Este gresit ca pe mine ma linisteste si ma calmeaza Noaptea de noiembrie a lui Macedonski? Nu postez poezia aici ca este mult prea lunga, dar poate fi citita aici. Sau ca mi se pare extraordinar de realista Imn la Satan? Si nicidecum exagerata…

Este cumva…ciudat ca as manca orez cu pui si ciuperci toata ziua, fara sa ma satur??? Eu tind sa cred ca nu, dar nu pun mare baza pe discernamantul meu.

Mda, se vede ca sunt plictisita, nu? Se vede ca mi-e somn. Se vede ca scriu aberatii peste aberatii. As scrie, zau ca da…Da’ ma ahem o lene de nu va vad. Si-mi este foame…pentru ca toata ziua am vorbit despre mancare, in special despre orez (nu, nu am innebunit-wait until you try it). Pentru ca la cat de energica si zburdalnica sunt imi cade capul in piept in timp ce scriu. (I shit you not!)

Bleah! Azi e zi de aberat…Asa ca…la treaba! Today was not a fine day for science!
Mai nouă Mai veche