Trebuie sa stii asta despre fotografii

Pentru orice cuplu nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente, motiv pentru care acestea sunt atent planuite, pana la cele mai mici detalii, astfel incat totul sa iasa ca la carte. Asadar, unul dintre aspectele esentiale, pe langa alegerea salii potrivite, a meniului, pregatirea listei de invitati, este alegerea fotograului, deoarece un astfel de moment nu are cum sa treaca fara sa fie imortalizat de un profesionist. In schimb, aceasta sarcina se dovedeste a fi destul de dificila intrucat sunt foarte multi fotografi si putini dintre acestia asigura servicii de calitate.
Pretul corect
Totusi, o prima modalitate prin care clientii isi pot face o parere cu privire la experienta acestora este pretul practicat, intrucat, de obicei, cele mai mici tarife presupun si o calitate inferioara a serviciilor. Pretul este o oglinda a experientei, a studiilor, dar si a aparaturii, intrucat aceasta din urma trebuie sa fie de ultima generatie.
Portofoliu
De asemenea, trebuie analizat si portofoliul fotografilor si pe aceasta cale poti sa vezi pozele de nunta facute pana acum pentru a determina daca acesta poate fi solutia mult cautata. Uneori viziunea fotografilor si clientilor nu este aceeasi, motiv pentru care e mult mai simplu sa se treaca mai departe pana sa fie gasit cineva aflat pe aceeasi lungime de unda.
Renume
In plus, poate conta foarte mult si renumele fotografului, deoarece cu cat acesta e mai cunoscut, cu atat mai bine, in special daca este specializat pe evenimente speciale precum nuntile. Mai mult, clientii se pot informa la rude, cunostinte, prieteni, cu privire la anumiti fotografi, fie pot urmari diferite forumuri de specialitate pentru a fi mai usor sa fie alcatuita o lista cu cei mai buni si cei mai putin experimentati. Tot pe forumuri poti sa vezi pozele de nunta, ceea ce este foarte simplu si comod pentru oricine.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche