Cum alegem cufarul potrivit pentru botez

Daca acum te ocupi de organizarea botezului pentru primul tau copil probabil ca te simti coplesit de toate detaliile pe care trebuie sa le pui la punct, iar fiecare dintre acestea joaca un rol important. Asadar, trebuie sa alegi o cutie trusou botez in toate cazurile, intrucat aceasta nu are cum sa lipseasca din cadrul ceremoniei. Nu stii ce este aceasta? Trusoul se alege, de cele mai multe ori, de catre nasa, insa si mamica se poate implica in luarea unei decizii pentru a fi cat mai multumita.
Cei mici reprezinta prioritatea pe toata durata desfasurarii evenimentului, motiv pentru care va fi in centrul atentiei si are nevoie de cele mai bune conditii. Trusoul are in componenta acea panza alba in care va fi infasurat bebelusul imediat dupa ce a fost bagat in cristelnita, iar pachetul este completat de un prosop mai mare pentru ca cel mic sa fie sters. Nu lipseste fasa, care poate fi albastra sau roz, in functie de preferinte, iar dimensiunea acesteia pot ajunge pana la 1 metru, in timp ce hainutele pot fi, din nou, foarte variate. Cutia este completata cu o paturica adecvata si cu un scutec, astfel ca aceasta poate fi vazuta ca un set complet necesar in ziua botezului.
Unde gasesc?
Nu stii unde gasesti o cutie trusou botez? E foarte simplu: apelezi la Andini intrucat acesta este cel mai bun prieten al tuturor celor care se ocupa de organizarea unui astfel de eveniment special. In plus, acesta este un magazin online, motiv pentru care nu mai esti nevoit sa alergi prin magazinele fizice, astfel ca totul se desfasoara mult mai repede, in decurs de numai catea minute. Ajungi sa faci economii considerabile, ceea ce este foarte important in aceasta perioada intrucat vei avea parte de nenumarate alte batai de cap asociate organizarii botezului.
Modele
Modelele trusourilor pot fi foarte variate, motiv pentru care este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie la Andini, iar pe toate le vei putea descoperi in decurs de numai cateva minute. Unele sunt inspirate de personaje din desene animate, de exemplu cele cu Mickey sau Minnie Mouse, in timp ce altele sunt din carti, fie din filme si nu numai.
Culori
Culorile pot fi foarte variate, iar in acest sens nu sunt impuse limite, motiv pentru care parintii au parte de toata libertatea necesara si nu trebuie sa se opreasca doar la anumite optiuni, ci le pot alege pe cele preferate.
Preturi corecte
Nu in ultimul rand, la Andini te bucuri de preturi accesibile pentru toate buzunarele, dar si de nenumarate oferte, iar pentru ca magazinul este online, iti va fi foarte usor sa le descoperi pe cele mai avantajoase dintre toate.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche