Factoring-ul te ajuta sa faci rost instant de bani

Probabil ca orice persoana care intentioneaza sa isi conduca propria afacere stie ca drumul catre succes e presarat cu multe piedici. In schimb, fiecare dintre acestea pot fi depasite prin luarea celor mai inspirate decizii, iar poate ca unul dintre cele mai dificile obstacole intalnite face referire la gasirea surselor potrivite de finantare. Totusi, sunt disponibile cateva optiuni in acest sens, astfel ca merita sa afli mai multe despre factoring, o solutie grozava pentru orice afacere, ce promite cateva avantaje esentiale.

Ce este?
Inainte de toate trebuie stabilit faptul ca factoringul este o modalitate simpla prin care poti obtine lichidati in momentele in care te apropii varfuri de de plati in afacerea ta. Asadar, daca propria firma ofera produse sau servicii pentru care facturile sunt incasate la 30, 60, 90 sau 120 de zile, cu siguranta, ai fost pus in situatii mai dificile din cauza ca acestea nu au fost platite la timp. Totusi, aici intervine utilitatea factoringului intrucat prin intermediul acestuia vei cesiona creantele, iar lichidatile vor fi deblocate instant. Cu alte cuvinte, din numai cateva click-uri rezolvi problema, iar pentru a beneficia de solutie poti apela la Omnicredit.

Descopera aici
Ce este Omnicredit? Prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania, unde ai parte de cele mai bune conditii pentru a-ti coordona afacerea. Produsele Omnicredit sunt dedicate persoanelor juridice, insa in viitorul apropiat urmeaza si introducerea unor solutii de finantare destinate si persoanelor fizice. Experienta este cea care a facut din Omnicredit un apropiat al antreprenorilor romani care au acum acces la tot felul de solutii prin care sa isi poata desfasura activitatea asa cum se cuvine.

Mai comod online
Cu siguranta, este mult mai comod pentru oricine sa aiba acces la cele mai bune conditii direct online, astfel ca toate informatiile pe care le cauti se vor afla la numai cateva click-uri distanta. De asemenea, si procedurile necesare pentru finantare tot online sunt puse la punct, asa ca merita sa vezi care sunt pasii.

Rezolvi totul imediat
E simplu sa colaborezi cu Omnicredit intrucat trebuie doar sa iti faci cont pe site, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde, dupa care vei plasa cererea de finantare, iar aceasta va fi analizata in cel mult o ora dupa ce ai incarcat toate documentele necesare. Ulterior, in cel mult opt ore de la aprobare suma solicitata va fi virata direct in cont, simplu si rapid.

Ideal pentru afacerea ta
Acest serviciu de factoring reprezinta o solutie ideala pentru toate tipurile de afaceri, astfel ca nu conteaza ce fel de produse sau de servicii oferi, fie ca vorbim de o agentie de publicitate, o firma IT sau un cabinet stomatologic, merita sa stii care sunt optiunile prin care sa pui totul la cale.

Ajutor din partea specialistilor
In plus, foarte important este si faptul ca aici ai acces la ajutor din partea unor specialisti cu peste 15 ani de experienta in domeniu. Cu alte cuvinte, ai parte de toata consilierea necesara pentru a-ti desfasura activitatea asa cum se cuvine si orice antreprenor va putea dobandi mai multe cunostinte care sa ii fie de folos.

Evitarea birocratiei
Prin faptul ca la Omnicredit activitatea se desfasoara online se evita si birocratia, cea despre care toata lumea stie ca aduce multe piedici antreprenorilor care isi doresc sa isi deschida o afacere sau celor care sunt in cautarea unor solutii de finantare pentru dezvoltare. Astfel, aici ai parte de cele mai bune conditii si ai acces la tot ajutorul necesar, motiv pentru care poti opta oricand pentru factoring sau oricare alta solutie ce se dovedeste a fi potrivita pentru afacerea ta.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche