Prima experienta cu o trupa de cover angajata pentru o nunta

Recunosc. Pana acum am mers la nunti unde am avut doar un DJ. Nu a fost o intamplare, prietenii care au organizat nuntile au fost mai atrasi de muzica si de mixul pus de un DJ decat de un live ca la carte. E adevarat ca se putea si mai bine, adica putea sa existe acolo o trupa cover nunta, dar n-a fost sa fie. Bugetul prea mic, cerintele trupelor, destul de multe daca ma intrebi pe mine, dar puse mai mult pentru tine, clientul, ca sa ai un eveniment reusit, dar si perfectiunea care ii caracterizeaza pe multi, iata doar cateva motive ale acestei alegeri. Si tot mergand la evenimente unde era DJ am zis un lucru: la nunta mea voi avea trupa, ca sa vad care e diferenta, daca ma simt mai bine ca la o nunta cu DJ.
Am stat cam vreo doua luni pana sa pun mana pe telefon sa sun o trupa cover nunta. Pentru cine citeste doua luni ca sa cauti o formatie, o trupa cand ai atat de multe astazi si le gasesti la un click distanta poate sa para o perioada prea mare. Pentru mine nu a fost. Am vrut sa am o trupa cu experienta care sa poata canta fara probleme si piese de la James Brown, Whitney Houston ori Prince, dar sa nu fie straina nici de Michael Jackson, Beyonce sau Bruno Mars, Adele.
Si intr-un final am gasit trupa perfecta. Am avut instalatie de sonorizare profesionista, am avut lumini speciale pentru eveniment. Scena adusa de formatie a transformat interpretarile in momente unice, dansatorii au fost la inaltime si au reusit sa mentina o atmosfera perfecta pentru dans si distractie cat cuprinde. Fiecare melodie adusa in atentia invitatilor a avut o nota personala a solistilor care au interpretat-o, toate melodiile au fost apreciate de catre invitati si au fost fredonate. Repertoriul a fost diversificat, a cuprins piese pentru toate gusturile, toata lumea a avut pe ce dansa si a stiut versurile la o multime de melodii auzite in timpul serii.
Live-ul a fost impecabil, la fel si instrumentele si instrumentistii, experienta s-a cunoscut in fiecare acord al melodiilor ce s-au putut auzi in locatia aleasa.
Odata cu formatia am primit si un DJ care sa se ocupe de momentele de respiro si sa asigure un fundal muzical adecvat si potrivit pentru evenimentul organizat in cel mai mic detaliu. A fost mai mult decat mi-as fi dorit, intregul eveniment a fost unul reusit si muzica s-a ridicat la cele mai inalte standarde.
Ce am inteles din aceasta experienta? Trupa e mai buna decat DJ-ul, live-ul e de dorit in locul melodiilor inregistrate in studio, nu se compara cu nimic un instrument live si o voce excelenta care poate da un farmec aparte pieselor interpretare. Iar atmosfera e uau!, total diferita de cea pe care o intalnim la evenimentele care au doar DJ.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche