Avantajele anvelopelor de vară cu dimenisiunea 175 65 R14

Anvelopele 175/65 R14 sunt montate ca prim echipament pe multe modele populare de mașini, precum: Citroën Berlingo, Peugeot 206, Renault Clio, Volkswagen Polo, Opel Astra , Toyota Corolla, Mazda MX-5, Skoda Fabia și multe altele.

Anvelopele 175 65 R14 este un tip o anvelopă special concepută pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale mașinilor mici. Designul său tehnic exclusiv îl ajută să reziste presiunii și solicitărilor asociate cu frânările frecvente din cauza traficului intens din mediul urban.  Tehnologia inovatoare prin care au fost realizate aceste anvelope 175 65 R14 permite acestei anvelope să dezvolte performanțe excepționale. De îndată ce aceste tipuri de anvelope au fost instalate pe o mașină, ele sunt capabile să ofere siguranță șoferului și a pasagerilor săi, fiind, în același timp, aptă să parcurgă mai mulți kilometri decât majoritatea tipurilor concurente de cauciucuri.

Prin urmare, la Anvelocors găsiți anvelope 175 65 R14, capabile să îndeplinească toate cerințele de circulație indiferent de sezon, fără a compromite calitatea. Aceaste anvelope sunt foarte rezistente și silențioase și au fost concepute pentru a permite  șoferilor să aibă parte de călătorii cât mai plăcute. Canelurile sale mari îi oferă o tracțiune mai bună, indiferent de condițiile meteorologice. Oferind o manevrabilitate mai mare atât pe drumuri uscate, cât și pe umede, aceaste anvelope oferă o aderență bună și rezistență la acvaplanare. Principalele avantaje ale anvelopei cu dimensiunea 175 65 R14 sunt că ele garantează o performanță îmbunătățită, o stabilitate mai bună și un design unic.

Comandă chiar acum de pe site-ul magazinului nostru, anvelocors.ro, aceste tipuri de anvelope și bucură-te de eficiența lor, indiferent de sezonul în care urmează să fie rulate. De asemenea, în magazinul nostru virtual puteți găsi toate tipurile de dimensiuni de cauciucuri de vară, de iarnă sau all seasons, oferite de cele mai recunoscute companii producătoare de anvelope din lume, precum Michelin sau Pirelli.

Anvelope de vară cu dimensiunile 175/65R14 destinate au indicele de viteză mare, iar acest lucru arată că acestea permit o viteză maximă de 210 km/h.

Caracteristicile acestor anvelope sunt:

Special concepute pentru deplasarea la temperaturi de peste 7 grade Celsius. În comparație cu anvelopele all season sau de iarna anvelopele de vară 175 65 R14 oferă o siguranță sporită, stabilitate la viraje și o mai bună frânare la temperaturi ridicate. Acest lucru este posibil datorită diferiților compusilor chimici care permit anvelopelor de vară să aibă o performanță mult mai mare față de celelalte două tipuri de anvelope. Cauciucurile de vară 175 65 R14 au mai multe blocuri de cauciuc compacte pe banda de rulare, iar acest lucru înseamnă că o suprafață mare din cauciuc ce se află mereu în contact  dirct cu asfaltul, iar în felul acesta crește aderența la viteze mari.

 

 

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche