6 beneficii ale implantologiei dentare la Stoma Urgent

Când vine vorba de înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, aveți mai multe opțiuni din care puteți alege. Cu toate acestea, o opțiune care iese în evidență față de restul este cea a implanturilor dentare. Acestea oferă beneficii pe care alte opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare, pur și simplu nu le pot oferi. Prin urmare, dacă doriți să aflați câteva dintre beneficiile procedurilor de implant dentare realizate în București, la Stoma Urgent, acum este momentul.

Iată principalele beneficii ale acestei opțiuni inovatoare!

  •  Previne pierderea osoasă

Când pierdeți dinții, aveți tendința de a pierde și masa osoasă din maxilar. Osul maxilarului are nevoie de stimularea pe care o primește atunci când dinții tăi se conectează între ei pentru a-și menține densitatea. Implanturile dentare sunt singura opțiune care înlocuiește și stimulează osului maxilar, ajutând la prevenirea pierderii osoase.

  • Se potrivește cu dinții tăi naturali

Implanturile dentare vin într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Stomatologul dumneavoastră va colabora eficient, pentru a proiecta implanturi care se potrivesc cu culoarea dinților din jur. Astfel, aceste implanturi dentare puse în București, la Stoma Urgent, au posibilitatea de a se potrivi exact cu restul danturii.

 


  •  Redă forța de a mușca

Deoarece implanturile dentare sunt ancorate în maxilar cu un șurub de titan care înlocuiește rădăcina dintelui, ele vă permit să mușcați cu mai mult sau mai puțin aceeași forță pe care ați putea-o folosi cu dinții naturali. Alte opțiuni de înlocuire a dinților nu restabilesc la fel de mult din forța de mușcătură.

 

  •             Previne modificările formei feței

Dinții fac parte din ceea ce numim susținerea structurii feței. Când ai parte de pierderi dentare, pierzi inclusiv acel sprijin, ceea ce în cele din urmă face ca fața să-și schimbe forma, făcându-te să pari mai în vârstă. Implanturile dentare realizate în București, la Stoma Urgent, oferă pentru față un suport similar precum dinții naturali, împiedicând schimbarea formei.

  •   Activează vorbirea naturală

Unele opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare, vă pot afecta capacitatea de a pronunța corect cuvintele. Lipsa dinților vă poate modifica și vorbirea, deoarece implanturile dentare se simt și funcționează la fel ca dinții naturali, iar ele vă permit să vorbiți ușor și natural.

  •            Nu veți avea probleme cu carii

Dinții artificiali trebuie încă îngrijiți pentru a preveni acumularea bacteriilor și cauzarea infecțiilor, dar materialul din care sunt fabricate implanturile dentare nu se poate degrada. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji că aveți carii în ceea ce privește implanturile dentare!

Așadar, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le aduce procedura de implant dentar în București, la Stoma Urgent. Alegeți să vă convingeți singuri că merită!

 

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche