Cum pot scapa imediat de durerile din muschi?

Electroterapia este o modalitate terapeutică care folosește pulsurile electrice ușoare în scopul reparării țesuturilor, stimularea mușchilor și măsurarea forței musculare. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerii și la accelerarea vindecării în organism. Avantajele pe termen scurt ale acestei abordări pot completa tehnicile pe termen lung, cum ar fi prescrierea de exerciții fizice.

Deși multe persoane văd imediat beneficiile electroterapiei, este de preferat să o comparăm cu alte tratamente medicale, cum ar fi analgezicele sau medicamentele antiinflamatoare. Deoarece electroterapia poate atenua temporar durerea și umflarea, puteți continua să vă mișcați cât mai mult posibil, în timp ce medicii investighează cauza disconfortului dumneavoastră.

Care este funcția electroterapiei?

Electroterapia este o metodă de tratare a durerii în care impulsurile electrice sunt folosite pentru a întrerupe mecanismul natural de transmitere a durerii din organism. Durerea poate fi redusă, iar țesutul rănit se poate recupera mai rapid datorită folosirii undelor electrice.

Există o latitudine considerabilă în aplicarea electroterapiei. Formele comune includ ultrasunete, TENS, IFC, EMS și tratament cu laser.

Electroterapia este o altă tehnică care are numeroase beneficii potențiale. Pentru a ajuta la vindecare, ultrasunetele utilizează unde sonore de înaltă frecvență, în timp ce tratamentul intervențional manipulează nervii pentru a atenua durerea. De asemenea, leziunile tisulare pot fi remediate prin tratament cu laser. Această abilitate de vindecare este puternică, dar poate fi dirijată cu acuratețe.

MovKinetic, o unitate de reabilitare medicală din București, oferă servicii de kinesiotaping oricui are nevoie. Medicii de aici sunt profesioniști foarte bine pregătiți care lucrează neobosit pentru a-ți reda vitalitatea tinereții. Să rămânem la fel de fericiți pe cât trebuie să fim în fiecare zi nu va fi greu dacă știm întotdeauna să o „promovăm”. Acestea fiind spuse, vă sfătuim să vă programați o ședință de electroterapie în București. Atunci vei ști cum e să fii fericit cu cine ești.

Dacă profitați de toate ofertele noastre, puteți obține chiar și tratamente la prețuri excelente de zi, care sunt reduse. Ne pasă de bunăstarea pacienților noștri, mai ales dacă aceștia dau semne de îmbunătățire. Organismul depune un efort considerabil în această perioadă pentru a-și recăpăta funcțiile pierdute și, bineînțeles, pentru a îmbunătăți performanța celorlalți.

MovKinetic ține la sănătatea clienților săi și ofera toate serviciile de care poate avea nevoie cineva, inclusiv evaluarea fortei musculare, care se bucura de o popularitate foarte mare in ultimii ani.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche