Care-i faza cu pozele în mall?


Ieri ne-am dus prin Plaza să păpăm ceva. Am stat pe acolo câteva ore: eu, Elle, Alina şi Leru. La parter era o maşină de curse frumoasă care l-a atras destul pe Leru (nah, băiat) astfel încât să vrea poză cu ea. Aşa că a întrebat un reprezentant de acolo dacă poate face poză cu maşina-vedetă. I s-a permis să facă poze spre fericirea lui. Noi eram happy toţi şi ne-a apucat cheful de poze. Ne-am dus afară şi am început o mini-şedinţă foto. Am găsit o băncuţă şi ne-am pus acolo. Am făcut câteva poze şi când să plecăm un rechin sare pe noi.

Că, domnişoară de ce faceţi poze aici? L-a apucat disperarea şi a început să urle. Mai că nu a scos o bâtă să ne ia la bătaie. Prietenul nostru a întrebat calm ce se întâmplă. Ăsta, rechinul o ţinea pe-a lui. Că voi aţi văzut ce scrie pe uşă?
Nu, ce scrie? Plaza Mall ?
Nu aveţi voie să faceţi poze aici şi nici înăuntru!!! Gesticula el cu staţia în mână. Mai avea un pic şi chema jandarmii.
Da’ ce scria cumva pe uşă cu steluţă în colţ sau în vreo paranteză că nu avem voie să facem poze?
El făcea spume că nu avem voie doar de la un metru încolo, ne arăta el cu mâinile. Că dacă pozele se fac publice?
Noi sincer nu i-am înţeles explicaţiile de om retard şi mai ales care urla în disperare de parcă îi făcusem poze în tanga mamei lui şi voiam să le dăm la ziar.
Adică, noi cu ceva minute în urmă făcusem poze înăuntru şi nimeni nu a zis nimic iar nenea ăsta devotat muncii lui până la extaz a făcut spume că într-un colţ din pozele noastre a ieşit un geam din mall. Care-i faza cu aberaţia asta?
L-a liniştit un coleg al lui. I-a spus să înceteze. Colegul lui e un exemplu foarte prost de slujbaş. În schimb rechinul este exemplul omului devotat muncii lui, îşi iubeşte atât de mult serviciul încât face spume la gură din cauza unei poze. Cred ca are un salar de 50 de milioane pentru asta şi e premiat cu steluţe
Mai nouă Mai veche