Craciunul reusit cu un brad special

Care sunt cele mai frumoase lucruri pe care le facem de sarbatori? Stam alaturi de familie, luam masa impreuna, cantam colinde, oferim cadouri si impodobim bradul. Sarbatorile sunt poate cea mai frumoasa perioada a anului, in care toti incercam sa fim mai buni, sa daruim mai mult si sa ne inconjuram de bunatate. Schimbam nu doar felul in care suntem si ne simtim, ci si felul in care arata casa noastra.

Cea mai frecventa schimbare care are loc aproape in fiecare locuinta este bradul impodobit. Pentru a te bucura de cel mai frumos brad o sa iti dau cateva sugestii care iti vor spune cu ce decoratiuni Craciun RiBOX ar trebui sa iti impodobesti bradul anul acesta.


Globuri decorative

Sunt cel mai cunoscut tip de decoratiuni pentru bradul de Craciun si acum sunt folosite si in alte scopuri, mult mai inventive. Un brad facut complet din gobluri sau o coronita pe care sa o agati de usa e o alta idee pe care o poti pune in practica. Chiar daca sunt cele mai folosite decoratiuni pentru brand asta nu inseamna ca trebuie sa le ignori. Globulete pentru brad sunt foarte frumoase, iar fara ele orice brad ar fi incomplet.

Decoratiuni naturale

Cu ce decoratiuni naturale iti poti impodobi bradul? Mici crengute vopsite in culori metalice, scortisoara decorativa, conuri de brad sau flori naturale uscate. E un mod modern de a-ti impodobi bradul, natural si foarte special. Cu siguranta nu o sa vezi un alt brad care sa fie la fel ca al tau.


Panglici, fundite si beteaala

Alaturi de globuri sau decoratiuni naturale, panglicile, fundele si beteala vor intregi mereu imaginea bradului pe care il impodobesti de Craciun. Sub el vor sta cadourile pe care le-a pregatit cu mult drag pentru familia si prietenii tai cei mai buni. Fundele si panglicile ofera un aer foarte elegant bradului, mai ales daca o sa il impodobesti in culori speciale, cum ar fi movul sau auriul.

Lumini

Ultimul detaliu pe care nu trebuie sa il uiti este sa pui lumini si o steluta in varful bradului. Doar atunci vei sti ca esti pregatit sa il primesti pe Mos Craciun pentru a-ti aduce cadouri.

Tu cu ce decoratiuni din lista de mai sus iti vei impodobi bradul anul acesta?

Mai nouă Mai veche