Lenjerii Jacquard

Cred ca am cautat un set de lenjerii Jacquard cateva zile la rand prin toate magazinele, insa preturile fie erau prea ridicate, fie calitatea lasa de dorit asa ca m-am lasat pagubas. In schimb, cateva zile mai tarziu m-am gandit ca poate ar trebui sa incerc si la magazinele online pentru ca nu aveam nimic de pierdut, asa ca am cautat unul care sa aiba o politica de retur prietenoasa, ca sa nu risc nimic si sa renunt la produse daca acestea nu imi plac. Asa am ajuns la CasaNewConcept si pot spune ca am avut parte de o experienta grozava, pentru ca site-ul e bine organizat, intuitiv si e foarte usor sa ajungi de la o categorie la alta. Eu voiam neaparat lenjerii Jacquard pentru ca am mai avut si mi s-au parut super si nu m-am lasat pana nu am ales cu atentie modelele si am plasat comanda.

Am vazut ca la comandarea unor produse in valoare de minim 399 de lei transportul e gratuit prin curier in toata tara, dar eu nu m-am incadrat in aceasta suma, insa costul livrarii a fost, oricum, unul modic. Trebuie sa recunosc ca m-au atras preturile, care sunt mult mai mici decat in magazinele obisnuite, insa sunt disponibile si foarte multe oferte care fac ca tarifele sa devina si mai scazute. Cu siguranta la urmatoarea comanda imi doresc sa profit de oferta 1+1 gratis, pentru ca aceasta e foarte avantajoasa intrucat ajungi sa platesti un singur produs, dar vei primi doua.

Referitor la lenjeriile comandate, calitatea nu m-a dezamagit deloc, iar faptul ca se folosesc doar cele mai bune materiale se poate observa de la prima atingere. Cred ca am spalat lenjeriile de cel putin 5 ori la masina si nu s-au decolorat deloc, insa am avut grija si sa respect toate regulile cu privire la intretinere, dar oricum acestea nu sunt deloc complicate. Nu am incercat si alte tipuri de lenjerii de la CasaNewConcept, dar cele Jacquard le pot recomanda tuturor celor care isi doresc o calitate superioara, insa si preturi accesibile pentru toate buzunarele, alaturi de foarte multe oferte.
Mai nouă Mai veche