Smartwatch android

Un smartwatch Android este ideal celor care detin telefoane inteligente ce ruleaza acest sistem de operare, intrucat cele doua dispozitive vor functiona in armonie impreuna. Gama este suficient de variata in magazine pentru a multumi toti clientii, insa e mult mai simplu sa se apeleze la iUni, unde toate produsele sunt de cea mai buna calitate.
Ce pot face cu un ceas inteligent?
In primul rand, daca detii un ceas inteligent vei avea ocazia sa preiei sau sa initiezi un apel direct de la incheietura mainii, totul fiind foarte simplu, iar acest lucru e ideal atunci cand avem mainile ocupate, fie la volan, fie la birou. De asemenea, pentru a fi in permanenta la curent cu noutatile, poti urmari toate notificarile venite de pe retelele de socializare, de la Facebook pana la Twitter. Nu trebuie omise nici functiile care te vor ajuta atunci cand faci sport, pentru ca poti sa te cronometrezi, sa stii temperatura de afara sau cea a corpului tau, fie sa verifici numarul de batai pe minut sau de pasi efectuati, iar pe aceasta cale poti sa iti imbunatatesti activitatea.
Fara grija furtului
O alta functie foarte utila este cea antifurt care presupune emiterea unui semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon, astfel incat acestea sa nu poata fi ratacite.
Camera si muzica
Un smartwatch Android poate avea propria camera foto, fie permite folosirea pe cea a telefonului, pentru a fi mai usor sa se efectueze cele mai grozave fotografii. De asemenea, dispozitivele dispun de o memorie proprie care poate fi suplimentata prin inserarea unui card microSD pana la 32 GB, astfel ca se poate reda si propria muzica, fie cea disponbila in memoria telefonului.
Usor de folosit
Dispozitivele sunt usor de folosit, iar toate functiile sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil a carui dimensiune si rezolutie difera de la un model la altul. Interfata este intotdeauna foarte intuitiva, motiv pentru care orice utilizator se va descurca imediat cu ceasurile si vor invata cum sa le foloseasca la capacitate maxima, bucurandu-se de toate functiile disponibile.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche