De ce migreaza romanii peste granite?

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, romanii au inceput sa se mobilizeze si sa migreze peste hotare in tari cu o economie mult mai dezvoltata decat in tara lor. In general, majoritatea dintre ei sunt condusi de dorinta de a castiga mai multi bani pentru un trai decent sau chiar pentru dezvoltarea personala. Marele beneficiu pentru care romanii iau aceasta decizie este reprezentat de grila salariala care este net superioara celei din Romania.
 Chiar daca persoana isi va desfasura activitatea in cadrul unei companii sau chiar pe un santier, salariul castigat intr-o luna nu se poate compara cu cel oferit in tara de unde provinde. In ciuda faptului ca exista nenumarate minusuri: trai mai scump, distanta de familie sau mentalitate diferita, cei mai multi sunt nevoiti de anumite circumstante nefavorabile sa isi paraseasca tara pentru cateva luni care se pot transforma in cativa ani ani.
Un alt motiv deloc de neglijat pentru a munci in strainate este faptul ca in Romania exista si foarte multi muncitori necalificati care isi gasesc greu de lucru intr-un domeniu, castigandu-si in acest fel un statut de someri. Peste granite situatia este diferita, sansele sunt mai mari ca ei sa fie integrati rapid pe piata muncii. Sumele de bani pentru care muncesc sunt ridicate, insa efortul depus poate sa fie dublu decat in Romania.
Anual Romania pierde echivalentul unui oras de nivel mediu, oamenii fiind fortati sa apeleze la migrare din cauza conditiilor vitrege din tara. Potrivit unui studiu oferit de catre Organizatia Natiunilor Unite demonstreaza faptul ca aproximativ 3 400 000 locuiesc deja in Diaspora, cei mai numerosi romani locuiesc in Italia.
Acestea au fost principalele cauze pentru care cei care nu isi gasesc locul in tara, aleg sa aiba parte de o noua experienta in munca pe un pamant strain. Bineinteles ca acesta decizie poate sa reprezinte un nou inceput roditor din punct de vedere financiar.
In cele ce urmeaza o sa iti facem o mica prezentare a unui partener de incredere daca deja te-ai hotarat sa pleci in strainatate. Suntem constienti ca atunci cand pleci, iei cu tine o gramada de lucruri pentru a evita sa iti cheltuiesti banii. Indiferent de tara pentru care ai optat, mijlocul de transport este unul dintre aspectele asupra carora va trebui sa reflectezi.
Cu Romfour, compania de transport infiintata in anul 2012 este caracterizata de profesionalism si dedicare pentru a oferi tuturor celor care calatoresc in strainatate o experienta cu adevarat placuta si lipsita de griji. Autocarele cu care te vei deplasa sunt moderne, ridicandu-se chiar si la asteptarile celor mai pretentiosi clienti. Principalele rute regulate international pe care la Romfour le are in vedere sunt in Italia, Belgia, Olanda, Germania, Franța, Anglia si Danemarca la tarife accesibile, insa poti sa descoperi toate traseele disponibile, accesand link-ul: https://romfour.com/servicii/transport-persoane.
Noi te sfatuim sa calatoresti cu Romfour, deoarece ai sansa sa castigi un automobil marca Dacia Logan, participand la o tombola lunara. Inscrierea se va efectua intr-un mod autmat doar pe baza bonului fiscal (urmareste-le pagina de facebook si vezi detalii)
Fii inspirat si opteaza pentru ceea ce este avantajos pentru tine atunci cand vine vorba de transport!

1 Comentarii

  1. Pentru cei care doresc sa calatoreasca in strainatate in siguranta,confort,timp scurt si pretul cel mai ieftin va asteptam pe www.transportgmbh.ro

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche