Cum sa alegi costumul perfect pentru botezul copilului tau

Momentul botezului este unul extrem de important fiindca in acel moment noul membru al familiei devine crestin.Evenimentul se petrece doar o data in viata, prin urmare toate aspectele trebuie duse la bun sfarsit in mod minutios. Unul din cele mai importante lucruri cu privire la botez, as spune chiar piesa de rezistenta, este dat de costumul bebelusului. Asadar, achizitionarea acestuia nu trebuie sa fie doar ceva, ci acel ceva care sa uimeasca.

In continuarea acestui articol o sa va spun cam cum vad eu problema alegerii tinutei pentru bebelus. Asadar, pentru a simplifica cat mai mult lucrurile, m-am gandit sa ne punem putin imaginatia la contributie si sa ne gandim ca avem o ladita care are denumirea de hainute botez rafinate. Secretul acestei ladite este aceea ca are tinuta pe care voi o doriti. Deschizand ladita o sa gasiti multe chestiuni extrem de folositoare, insa doar imaginatia va poate ajuta pentru o tinuta speciala.
Acum, din punctul meu de vedere, pentru o tinuta buna eu as merge pe nuanta de albastru. Insa aceasta nu este chiar completa asa  ca am sa vreau sa mai aleg alta cu care sa asortez. Si m-am gandit sa aleg culoarea maro. De indata ce am ales culorile pot sa ma gandesc cam ce tip de bluza si pantalon doresc sa compuna acest costum.

Dupa ce am ales partile componente ale costumului pot trece la etapa concreta de a cauta acele tipuri de haine in magazinele de specialitate. De indata ce am depasit acest pas pot spune ca am ales costumul potrivit pentru viitorul crestin.
Cam asa vad eu intreaga chestiune privind alegerea unui costum bun. Acum ca sa deslusesc putin misterul as dori sa spun ca ladita mentionata, care poarta denumirea de hainute botez rafinate, nu este altceva decat personificarea propriile voastre ganduri. Acele ganduri care unite una cu alta redau o imagine de ansamblu a ceeea ce inseamna imaginatia oricarei persoane.
Fiecare avem o ladita cu propriile noastre ganduri si idei, iar acestea ne sunt de mare ajutor de fiecare data cand dorim sa construim ceva care sa fie spectaculos. Va indemn sa va folositi imaginatia si sa construiti pentru copilul vostru un costum unic, cara sa arate exact cam cum doriti voi. Este drept ca este mai mult de munca, dar la final o sa aveti satisfactia ca ati ales sa faceti un lucru de care o sa va amintiti cu drag.


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche