Citeste articolul in care vei afla beneficiile celulelor stem

De aproximativ 10 ani, prima banca de celule stem, Stem Sure le ofera parintilor din Romania servicii medicale la stardarde europene in domeniul recoltarii de celule stem si pentru a ne mentine calitatea serviciilor medicale se colaboreaza cu laboratorul Biovault din Marea Britanie, laborator ce detine acreditare de acceptare a probelor de celule stem la nivel international.
Stem Sure va pune la dispozitie un serviciu complet atat pentru recoltarea ambelor tipuri de celule stem cat si maxima garantie de acceptare a probei tale de celule stem oriunde in lume datorita acreditarii JACIE.
Motivele pentru a recolta celulele stem sunt:
-    Pentru ca cercetarea si medicina progreseaza, un depozit de celule stem care contine sange si tesut din cordonul ombilical devine mai valoros cu fiecare an care trece
-    Marele avantaj al celulelor stem este vazut din ce in ce mai mult in aplicatiile privind regenerarea tesuturilor si celulelor, in care un rol important il joaca viabilitatea si disponibilitatea rapida
Exista numeroase beneficii ale stocarii celulelor stem ale copilului:
-    Cand sunt criogenizate, celulele stem nu imbatranesc si isi mentin proprietatile vitale
-    Celule stem sunt tolerate cel mai bine de organismul propriu
-    Nu apare nici o respingere de grefa, care este unul dintre cele mai avantajoase lucruri pentru medicina regenerativa
-    Dupa ce sunt depozitate, celule stem din sangele ombilical pot salva atat bebelusul de la care s-a recoltat, cat si pe fratii sai
-    In continuare sunt studiate terapii si domenii de aplicare ale celulelor stem

Avantajele celulelor stem din cordonul ombilical
Recoltarea celulelor stem este nedureroasa si complet sigura pentru mama si copil.
Celulele stem sunt nepoluate, capabile sa se replice, mai viabile si de obicei sunt fara virusi.
In cazul in care este nevoie de un transplant, timpul de asteptare este unul foarte scurt deoarece sangele din cordonul ombilical este disponibil in cateva zile sau chiar mai rapid in situatii de urgenta.
Avantajele celulelor stem din sangele placentar
 -sangele placentar este o sursa naturala, bogata, de  celule stem care poate salva vieti.
 -recoltarea de sange placentar este fara risc pentru mama sau nou nascut.
- celulele stem din sangele placentar se pot utiliza pentru tratarea a peste 70 de  boli.
- recoltarea de sange placentar este o procedura simpla, efectuata imediat dupa nasterea si desprinderea nou nascutului de cordonul ombilical.
- grefa de sange placentar poate fi stocata in conditii de criogenie pentru a fi  folosita pe viitor de catre donator, un membru al familiei, sau un alt beneficiar.
- celulele din sangele placentar sunt cele mai tinere, cu o toleranta imunologica  mai crescuta fata de organismul pacientului primitor, ca urmare reactiile imunologice posttransplant sunt mai putin si mai putin grave.
- in sangele ombilical sunt de 10 ori mai multe celule producatoare de celule  sangvine.

Banca Stem Sure va este un partener de incredere, experimentat si pe deplin acreditat, functionand cu cel mai mare profesionalism si la cele mai inalte standarde, ca lider in domeniul bancilor private de celule stem.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche