Unde putem inlocui geamul la iphone-urile din seria 6

Oricat de mult incercam sa ne protejam telefonul de micile accidente, acestea sunt inevitabile, asa ca oricand ne putem alege un ecranul spart sau zgaraiat. Probabil ca aceasta este una dintre cele mai mari temeri ale oricarui utilizator de smartphone, insa solutia nu este deloc complicata, asa ca poti sa apelezi la cine trebuie pentru a avea parte de conditii ideale. PrestigeGSM sunt cei care se ocupa de inlocuire geam iPhone 6S si pentru multe alte tipuri de telefoane, asa ca stii ca ai nimerit unde trebuie.

Experienta bogata in domeniu
Stii ca esti pe maini bune de fiecare data cand apelezi la PrestigeGSM pentru ca acestia au o experienta foarte bogata in domeniu. Asadar, se pricep bine si stiu cum sa repare orice telefon defect, indiferent de model.

Beneficiezi de garantie
Te bucuri si de garantie de fiecare data cand ajungi aici, asa ca stii ca nu vei avea niciodata probleme cu noul display al telefonului tau si, chiar si asa, cea mai mica problema va putea fi remediata imediat.

Mai simplu faci programare
Pentru ca timpul este pretios si limitat pentru fiecare dintre noi, la PrestigeGSM te asteapta un sistem foarte bine pus la punct si eficient pe care poti sa il folosesti. Pe aceasta cale stii care este momentul ideal la care trebuie sa mergi pentru a schimba ecranul telefonului tau, fara a fi nevoie sa iti dai programul este cap din cauza lipsei acestuia.

In cel mai scurt timp
Pentru ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi este bine de stiut ca de acum nu mai trebuie sa pierzi cateva ore sau chiar zile pana cand telefonul tau sa poata fi luat de la service. La PrestigeGSM totul se rezolva in cel mai scurt timp, asa ca pentru inlocuire geam iPhone 6S pot fi de ajuns chiar si in mai putin de 20 de minute, performanta la care foarte putine alte service-uri se poate ridica.

Nu ai nevoie de bugete mari
Trebuie sa stii ca nici nu ai nevoie de bugete mari atunci cand ajungi la PrestigeGSM pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu daca detii un iPhone 6S in cazul caruia vrei sa inlocuiesti display-ul vei plati numai 230 de lei pentru ecranul OEM. Totusi, daca preferi sticla originala Apple, atunci pretul creste pana la 350 de lei, acestea fiind cele mai mici tarife de pe piata.

Pentru mai multe tipuri de telefoane
Serviciile PrestigeGSM nu se limiteaza numai la modele din gama Apple, ci si la multe altele, asa ca nu conteaza ce telefon detii pentru ca atunci cand te confrunti cu o problema cu acesta si stii la cine poti sa apelezi oricand cu incredere.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche