Afla cum poti obtine certificatul atunci cand moare cineva

Ai nevoie de o firma de servicii funerare care sa elibereze certificatul care atesta decesul unei persoane? Casa funerara Luca te poate ajuta oferind servicii funerare prefesioniste, non stop, atat in Bucuresti, judetul Ilfov, cat si orice alta localitate. Se poate beneficia de inmormantare completa in baza unui pachet funerar gratuit pentru pensionari in baza ajutorului de inmormantare, doar cu talonul de pensie. Pe site-ul firmei funerare sunt prezentate in detaliu toate pachetele funerare, atat cele clasice, cat si cele de lux, in acelasi timp putand sa personalizam un pachet funerar, multumind cele mai exigente gusturi.

In cadrul colaborarii cu firma funerara se poate beneficia de o gama vasta de pachete si oferte care includ consultanta de specialitate, sicriu echipat cu cruce, transport funerar, intern și internațional, constatare deces, imbalsamare, toaletare, igienizare si cosmetizare, intocmirea dosarului cu acte pentru obținerea certificatului de deces și a ajutorului de înmormantare, pachete pentru inmormantare și parastas, coliva, colaci, prosoape, coroane și aranjamente florale.

Casa funerara Luca ofera cu profesionalism servicii funerare complete non stop in momentele de tristete si durere, cand suferim pierderea unei persoane dragi. Firma va sta la dispozitie cu servicii de calitate pentru a va usura sarcinile in aceasta perioada de grea incercare, tratand cu respect si consideratie toate preferintele dumneavoastra.Va raspunde cu promptitudine solicitarii dumneavoastra, indiferent de ora si de zi. Asiguram servicii in orice sector din Bucuresti si Ilfov oferind cele mai convenabile servicii pentru nevoile acestui trist moment.

Pachetele de servicii funerare cuprind urmatoarele, indiferent de optiunea dumneavoastra:
-consultanta de specialitate, oferind informatii necesare organizarii inmormantarii
-constatarea decesului se face de catre un medic specialist
-imbalsamarea se face de catre un personal specializat care urmareste conservarea si evitarea descompunerii defunctului
-toaletarea se efectueaza de catre membrii echipei
-sicrie si cruci prin detinerea in stoc a numeroase modele de sicrie executate din diferite esente de lemn- brad, stejar, fag, tei, plop, nuc, mahon
-oferim transport funerar de specialitate cu autospeciale funerare
-efectuam transport la capela, biserica, cimitir, cat si transport intern si international
-manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa de profesionisti
-ne ocupam de organizarea parastasului
-intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare care poate fi obtinut de un membru al familiei sau poate fi obtinut de firma noastra prin intermediul unei imputerniciri, decontand astfel contravaloarea acestuia din suma totala a serviciilor.

Actele necesare inhumarii sau incinerarii sunt certificatul de deces, adeverinta de inhumare, certificat de imbalsamare, autorizatie Sanepid, adeverinta procuratura, certificat constatator.
Serviciile funerare conexe puse la dispozitia familiilor indoliate sunt coroanele si aranjamentele florale deosebite, jerbe, toate fiind executate pentru a multumi cele mai exigente gusturi.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche