Fa ce-ti place

Eram destul de nefericit pana acum ceva timp cand am realizat ca nu imi placea ceea ce faceam. E vorba de locul de munca, nu are relevanta ce fac acum, pentru ca oamenii sunt diferiti si le plac lucruri cat mai diferite. Ideea e ca e foarte important sa faci ce-ti place.

De ce? Era o vorba care spunea ceva de genul: Fa ceva care sa-ti placa si nu vei simti ca ai lucrat vreodata. Cred ca e o explicatie destul de evidenta si clara, dar pentru cei care vor sa citeasca mai mult, o sa pun si cateva ganduri pe care le am eu si pareri personale.


Simteam ca nu e locul meu unde eram pana acum ceva timp. Nu ma potriveam nici cu persoanele de acolo, nici cu mediul si nici cu domeniul in care activam. Fiecare zi mi se parea a afi o corvoada, un lucru foarte greu de facut, care nu imi oferea satisfactii, ci doar niste bani la sfarsitul lunii pe care ii cheltuiam in cateva zile.

Trebuie sa fii multumit cu tine cand faci orice. Cand muncesti, cand alegi sa mergi intr-o calatorie, cand iti gasesti un hobby si mai ales cand iti alegi studiile pe care o sa le urmezi. Nu o sa simti nici macar o secunda ca e un lucru care te vlaguieste, ci o sa fii energic si plin de vitalitate, indiferent de cat de mult timp ai petrece facand acel lucru.


Daca faci ce iti place o sa ai succes intotdeauna. O sa iti pui sufletul in fiecare lucru ce iese din mainile si din mintea ta si asa o sa fii cubnoscut ca unul dintre cei mai de succes oameni. Nu am cunoscut o persoana care sa faca ceva care ii place si sa nu fie fericita, optimista si de succes. E un lucru care vine la pachet cu decizia ta. As spune ca e universul care iti multumeste ca ai decis in sfarsit sa faci ceva ce ti se potriveste, dar cine poate spune daca e adevarat acest lucru?


Mai nouă Mai veche