Rochii de toate felurile

Oricat de multe haine am avea, stim ca tot timpul o sa ne dorim altceva. Ce trebuie sa inveti sa faci este sa cumperi inteligent. Cateva rochii pe care sa le poti combina in mai multe tinute se vor potrivi mereu, indiferent de eveniment sau ocazie. O sa iti spunem care sunt rochiile pe care ar trebui sa le ai in garderoba daca vrei sa fii pregatita oricand pentru o petrecere sau pentru o invitatie intr-un loc sofisticat.

Rochia neagra

Daca vorbim de rochii, rochia neagra sau "little black dress" este prima achizitie pe care trebuie sa o faci. Se potriveste in aproape orice situatie, la orice eveniment, mai ales daca are loc seara. Desigur ca poti sa porti o rochie neagra si in timpul zilei, croiul si materialul din care este facuta rochia fiind foarte importante. Accesorizata corect, o rochie neagra poate sa fie o alegere perfecta pentru o seara in club sau pentru o petrecere la care trebuie sa iei parte. Pantofii si accesoriile vor schimba complet felul in care arata tinuta ta.




Rochia smart-casual

E o rochie simpla, pe care o poti purta cu foarte mare lejeritate in timpul zilei, la birou sau oriunde altundeva. O poti purta cu foarte mare usurinta si sa schimbi felul in care arata cu ajutorul incaltamintei si a accesoriilor. De exemplu, o rochie crem de imitatie de piele de caprioara poate sa arate foarte chic cu o pereche de balerini sau cizme, dar se va transforma total daca porti o pereche de pantofi stiletto.

Rochia lunga

Stii ca trebuie sa mergi in oras in seara asta, dar nu ai destul timp sa treci pe acasa pentru a te schimba intr-un outfit mai potrivit. Ce ar trebui sa porti? O rochie maxi, desigur. Este poate cea mai usor de adaptat atat tinutelor de zi, cat si celor de seara. Doar cateva accesorii vor transforma complet felul in care arati. Un alt avantaj e ca rochia maxi se potriveste oricarui tip de silueta si inaltime. O pereche de pantofi cu toc, un plic supradimensionat si o jacheta se potrivesc perfect cu o rochie maxi si vor face tinuta potrivita pentru o iesire in oras.



Care dintre rochiile de mai sus lipsesc din garderoba ta?  
Mai nouă Mai veche