Dumnezei cu eprubeta…

Caprele, vacile si porcii clonati pot fi mancati cu incredere, dupa spusa cercetatorilor americani. Carnea de oaie clonata inca nu este declarata sigura pentru consumul uman. De mult n-am mai avut un asa nod in gat citind o stire. Sa faci un biftec din vaca de eprubeta, sa mulgi dublura caprei, sa-i mananci slanina porcului clonat. Nu stiu cum functioneaza creierul uman, dar FDA (Agentia guvernamentala americana pentru alimente si medicamente) stie, cu siguranta. Astfel se poate explica faptul ca aceasta institutie a declarat ca nu intentioneaza sa ceara etichetarea carnii de acest tip. De fapt, ar trebui sa spun ca nu stiu cum functioneaza creierul uman, in general. Si asta pentru ca stiu ca al meu creier ar refuza cu siguranta sa-l lase pe dom’ stomac sa digere carne produsa in eprubeta… Portocale, masline, rodii… bleah! Am evoluat. Doar creierul ne-a ramas putin in urma. Stiu o rezolvare a problemei: ne facem vegetarieni si consumam numai soia. Aaau, nu. Ca si asta este modificata genetic. Atunci… porumb. Mancam mamaliga pana ne vine rau. Nici. Nici porumbul nu mai e sigur. Ar mai fi totusi o solutie: sa ne clonam si sa ne hranim dublurile cu dubluri! Original!

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche