Masini bune pentru fiecare gama de preturi in 2018

Masinile frumoase vin in toate formele si dimensiunile. Vestea buna este ca masinile bune, de asemenea, se pot gasi la preturi diferite. Nu este nevoie de un milion de dolari pentru a avea o masina frumoasa , deoarece exista o multime de optiuni pentru toate buzunarele. Avem o lista cu exemple de masini care pot fi folosite in viata de zi cu zi.
Fiat 500 Abarth este o masina cu o tona de personalitate pe care o poti gasi cu usurinta la un pret sub 15.000 $. Acest hatchback mic este masina perfecta pentru locuitorii orasului: este rapida, plina de softuri si extrem de usor de condus, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltui bani cat pentru un Ferrari pentru a obtine o masina italieneasca care ofera o experienta unica de condus. Acest mic autovehicul este alimentat cu un motor de 1,4 litri turbocharged. In plus, vehiculele Abarth sunt mai rare, ceea ce ofera un factor de unicitate. Si nu vei avea probleme sa-l gasesti in parcare; aspectul sau mic, dar agresiv, il deosebeste de alte masini. Nou, autoturismul Fiat 500 Abarth este sub 30.000 $ - ceea ce inseamna ca un model usor utilizat te va duce la un pret mult mai mic.
Pe linia Fiat 500 Abarth, Mini Cooper ofera o experienta extraordinara condusului. Designul sau compact asigura o masina agila care te poate plimba in jurul orasului rapid, si pe care o poti parca aproape oriunde. In timp ce variantele de inalta performanta sunt disponibile, modelul de baza Mini Cooper vine cu un motor cu trei cilindri turbocompresor care ajuta la mentinerea acestuia sub bugetul de 15.000 $. Chiar si cu micul motor, acesta ofera o manevrare eleganta, economie de combustibil semnificativa, si un stil retro pe care n-ai cum sa nu-l iubesti.
Civic Si este exemplul perfect al unei masini frumoase, care este de asemenea si practica. Nimeni nu te va acuza vreodata ca vrei sa cheltui prea multi bani pe o masina ca Civic. Un ochi neinstruit nu va realiza daca ai optat pentru versiunea sportiva Si - pana la intrarea V-Tech-ului. Inainte de a cumpara o astfel de masina, o poti testa pentru mai mult timp daca o inchiriezi de la o companie de inchirieri auto.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche