Londra, orașul care nu doarme niciodată

Capitala Angliei este unul din cele mai vechi orașe ale lumii și, totodată, una din cele mai mari capitale din Europa, însă nu trebuie să pierdem din vedere și faptul că aceasta reprezintă o destinație ce merită descoperită măcar o dată în viață. Dinamismul, energia, modernismul, moștenirea sa istorică și numeroasele evenimente culturale o fac una dintre cele mai atractive situri din Europa. Despre cum arată un city break în Londra, precum și alte detalii cu privire la ceea ce puteți vizita aici, vă spunem în cadrul acestui articol.

Planificarea este cheia

La fel ca multe capitale europene importante, Londra este recunoscută ca fiind un oraș în care prețurile pentru cazări sunt destul de piperate. Prin urmare, dacă vă propuneți să mergeți într-un city break în Londra, planificarea din timp și găsirea unui spațiu de cazare vă va oferi mai multă flexibilitate atunci când căutați și veți avea cele mai bune șanse de a găsi hoteluri cât mai frumoase.

După cum vă puteți aștepta, cele mai bune locuri de cazare din Londra sunt în centrul istoric. Mai jos, veți găsi câteva locuri bune de cazare în Londra în timpul șederii dumneavoastră, iar Fabrica de Vacanțe vă poate ajuta cu biletele!

Strand Palace Hotel – un prim popas

Acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri din Londra. Unitatea de cazare îmbină mai multe puncte forte, printre care putem aminti de camere confortabile, dotări moderne, calitatea serviciilor etc. Mai mult decât atât, amplasarea geografică este una ideală. Hotelul este situat pe Strand, o arteră renumită din oraș. Veți fi la doar câteva minute de mers pe jos de toate atracțiile principale din inima Londrei. Prin urmare, dacă partea financiară vă permite, nu ezitați să vă luați o cazare aici, pentru că va merita din plin!

Ce vizităm dacă mergem într-un city break în Londra?

Palatul Westminster și Casele Parlamentului sunt unele dintre cele mai vechi și mai frumoase palate din Londra. Acestea reprezintă complex foarte mare de pe malul Tamisei și sunt cele mai frumoase bijuterii arhitecturale din Regatul Unit. Cele mai vechi părți ar fi fost construite încă din primul mileniu d.Hr. Așadar, un city break în Londra vă poate face cunoștință cu aceste locuri absolut magnifice.

Un alt loc istoric, un alt răsfăț pentru privirile turiștilor

Palatul Westminster a fost reședința regilor britanici, înainte de a fi devastat de un incendiu. După reconstrucția sa, aici nu au mai locuit conducătorii regatului, iar cel de-al Doilea Război Mondial a adus și mai multe pierderi. Cu toate acestea, Palatul Westminster rămâne astăzi un loc celebru în întreaga lume, pentru că faima sa este în continuare perpetuată prin intermediul Big Beng, unul dintre cele mai mari simboluri ale Londrei.

 


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche