Micuțul tău merită tot ce e mai bun

Câte-n Lună și-n Stele este colțul fermecat unde găsești tot ce ai nevoie pentru a oferi o copilărie de poveste și amintiri frumoase celor mai mici membrii ai familiei tale. Calitatea superioară reprezintă unul dintre fundamentele pe care ne bazăm, așadar poți acorda încredere deplină produselor noastre. Fiind un loc dedicat familiilor tinere, cu copilași, nu pot lipsi din portofoliu nici jucăriile, iar cele pe care ți le punem la dispoziție aici, sunt de la producători renumiți, cu standarde înalte.

Fiecare din noi am avut, cel mai probabil, la un moment dat, când eram mici, o firavă jucărie preferată, foarte dragă, pe care o luam pretutindeni sau la care abia așteptam să ne întoarcem seara. Favoritul meu era un iepuraș de pluș, dar îmi plăceau și mă atrăgeau într-un fel magic cele vechi, de lemn sau cauciuc, găsite pe la bunici și nicăieri altundeva, ale părinților cândva. Astfel, puteam vedea lumea de atunci prin ochii lor de copii. Tu te-ai gândit vreodată cum ar fi fost să te joci cu mama sau tatăl tău aflați la aceeași vârstă cu tine?

Jucăriile au energia de a lega generații

În această categorie se încadrează căsuțele în miniatură, îndrăgite mai ales de fetițe, dar și de către băieți. Cu ajutorul acestora adultul poate prezenta cu ușurință pruncului cum era viața când el era la o vârsta fragedă, ce activități aveau loc, pe cine sau ce reprezentau atunci figurinele.

O casă de păpuși de la catenlunasinstele.ro este realizată cu maximă atenție, chiar și la cele mai mărunte detalii, devenind mai mult decât o jucărie, prin obținerea puterii unui portal în timp. Cu ajutorul acesteia evoluează și se întăresc relațiile din cadrul familiei, dar un astfel de accesoriu are și alte beneficii asupra celor mici.

Realizate din materiale de calitate, rezistente în timp, acestea nu se vor degrada, rămânând alături de micuții tăi un timp îndelungat, în diferite etape ale dezvoltării lor. Apoi, când vine vremea, pot fi transmise următoarei generații, generând entuziasm și bucurie de ambele părți.

De ce să alegi o casă de păpuși?

Implicarea copilului într-un joc imaginar al vieții de zi cu zi are un impact pozitiv asupra dezvoltării acestuia, în felul acesta fiind stimulate abilitățile cognitive, sociale și emoționale.

Această joacă presupune crearea unui dialog între personajele din mini-locuință, fapt ce ajută la construirea aptitudinilor necesare pentru o comunicare armonioasă, utile în vederea legării de noi prietenii. De asemenea, este sprijinită extinderea vocabularului prin descrierea încăperilor și a elementelor prezente, dar și prin povestirea diferitelor întâmplări.

Este susținută și îmbunătățirea abilităților motorii fine, datorită obiectelor ce trebuie mutate cu grijă și precizie în spații restrânse. Totodată, este favorizată învățarea despre rutina zilnică și importanța activităților de acasă, precum luatul meselor, igiena personală sau programul de somn.

În concluzie, o căsuță de păpuși de la Câte-n Lună și-n Stele e mai mult decât o jucărie rafinată pentru copilul tău, este parte a universului familial.

 

 

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche