Intoarcere in trecut

Covasna este un taram frumos, natural, care ofera peisaje dincolo de cuvinte. Copacii inalti, apa limpede si aerul curat vor face din orice vacanta aici o adevarata experienta de pace si liniste, motiv pentru care conacul Negoita este un loc perfect atunci cand ajungeti in regiune. O adevarata locuinta in natura, care va ofera toata frumusetea imprejurimilor si toate facilitatile unui sejur modern. A trai intr-un conac este cadoul pe care ti-l oferi tie, familiei si prietenilor si cu siguranta va fi ceea ce aveti nevoie pentru a va reincarca bateriile.

Daca vrei sa faci o scurta calatorie inapoi in trecutul indepartat al vremurilor boieresti, cateva zile in Conacul Negoita este exact ceea ce ai nevoie. Prin urmare, a ramane in conac este o experienta reala in afara realitatii si vei simti atmosfera trecutului.

Cand vine vorba de locuinte de lux, aspectul nu este singurul factor care conteaza. La fel de importante sunt si conditiile pe care le gasiti aici. Va veti putea bucura de cele mai noi facilitati care va vor face cu siguranta vacanta de neuitat. Astfel, Conacul Negoita reuseste sa imbine perfect traditia si trecutul cu modernul, facand din acest conac locul perfect pentru o vacanta fara griji.

Pe langa facilitatile si experientele pe care conacul le are de oferit, este si bine de stiut ca preturile de aici sunt cu adevarat cele mai bune de pe piata. Alege cazarea la un conac boieresc si veti primi servicii exceptionale de cea mai inalta calitate, fara a scoate o avere din buzunar. Merita fiecare banut cheltuit intr-un loc care are atat de multe de oferit vizitatorilor sai.

 

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche